Veelgestelde vragen

Op deze pagina staan de veelgestelde vragen als u persaanvragen heeft neem a.u.b. contact op met press@ruplex.com

Productielocatie Ruplex:
Bosmanskamp 22
4191MV, Geldermalsen
Nederland

Als de verlichting om wat voor reden dan ook niet bevalt kan je deze binnen 30 dagen retourneren en krijg je je geld terug.

Het retourneren van de verlichting is kosteloos.

Stuur een e-mail met daarin vermeldt: je (bedrijfs) naam, het ordernummer en de reden van de retournatie naar: verkoop@ruplex.nl. Zo kunnen wij een retourbon maken en naar jou verzenden. Jij hoeft het pakket met retourbon alleen naar een PostNL punt bij jou in de buurt te brengen. Na ontvangst van het pakket door ons kijken wij de inhoud na en als deze klopt staat het retourbedrag binnen 7 werkdagen op je rekening.
als het pakket niet compleet is, stuur een mail naar verkoop@ruplex.nl met daarin vermeld je naam, ordernummer en welk onderdeel er ontbreekt. Wij sturen zsm de ontbrekende onderdelen naar je op.

Als ondernemer kan je een beroep doen op de energie inversteringsaftrek (EIA). Voor deze investeringsaftrek kom je in aanmerking als je overstapt naar LED verlichting. De EIA is een fiscale aftrekregeling. De regeling biedt direct financieel voordeel aan ondernemers die investeren in energiebesparende bedrijfsmiddelen en duurzame energie. Naast de afschrijving mag je van deze investeringen een extra bedrag aftrekken van de winst.

Helaas wordt LED alleen geproduceerd in Azië. We hebben het voornemen om de productie van onze LED naar Nederland te halen, maar hiervoor moeten diverse kostbare investeringen (€5.000.000 +) worden gedaan. Hierdoor is het zelf produceren van de LED momenteel nog niet haalbaar.

Als je het verkeerde montagesysteem hebt besteld, stuur dan een e-mail naar verkoop@ruplex.nl met daarin je naam, ordernummer en het montagesysteem wat je wilt ontvangen. Je ontvangt een retourbon voor de andere onderdelen. Als wij deze onderdelen hebben ontvangen sturen wij het nieuwe montagesysteem terug.

als je order nog niet verzonden is kan je deze annuleren. Stuur een mail naar verkoop@ruplex.nl met in het onderwerp vermeldt het ‘annuleren van bestelling’ gevolgd door het bestelnummer.

Als de order al onderweg is kan annuleren door de stappen van het retourneren te volgen.

Om een beeld te krijgen van de verlichting in jouw gebouw hebben wij de lichtplan tool ontwikkeld. Hierin kan je aangeven hoe je gebouw eruit ziet en hoe hoog het is. Aan de hand van deze gegevens geeft de tool aan hoeveel lijnen je nodig hebt voor optimaal licht.

De verlichting wordt verstuurd met PostNL. Het pakket wordt door ons aangemeld en je ontvangt van PostNL een e-mail als je pakket naar jou toe onderweg is.

Als je een klacht hebt over de service of het product, neem contact met ons op door te bellen naar: 085- 10 54 000

Wij bieden montage service op maat. Voor meer informatie over de montage service neem contact op via de e mail. Info@ruplex.nl. Wij maken een offerte op per project.

Je hebt 3 jaar garantie op de verlichting.

Als je een fout hebt gemaakt in het adres of je wilt toch een ander adres gebruiken om je verlichting te ontvangen, stuur een mail naar LED@ruplex.com met daarin je naam, ordernummer en het gewenste adres.

de levertijd bedraagt 5-7 werkdagen.

Als je een andere vraag hebt en je kan het antwoord niet op de website vinden, mag je altijd contact opnemen via mail: info@ruplex.nl of bel 085 10 54 000.