Betere werkomgeving

Goede (lijn-)verlichting biedt een duidelijke belichting op de werkvloer. Geen schaduwvorming wat meer veiligheid creëert.

Ontwikkeld voor hoogte

LinePro lijnverlichting is geschikt voor hoge gebouwen. Simpelweg door drie lijnen naast elkaar te bevestigen met 1 simpel koppelstuk.

Stop geldverspilling

Bespaar tot 90% op energiekosten door slimme dimbare systemen. En maak gebruik van 45% Energie Investerinsaftrek (voor bedrijven).

LINEPRO® – ECHT DUURZAME LED VERLICHTING

Egale lijnverlichting met minimale schaduwen
Tot 90% besparing op energiekosten
IP67 water- en Ammoniakbestendig
Kosten- en tijdbesparing door simpele montage
Gemaakt van planten in plaats van aardolie
Eén stroompunt voor max. 40 meter verlichting
Casus-Single-LinePro

Personeel in topconditie

Hogere effectiviteit
De meest gebruikte verlichting in de industriële sector zijn TL-lampen. Deze verlichting wordt in hoog tempo ingehaald door LED. LED is veel energiezuiniger en heeft een langere levensduur.

LED-lijnverlichting geven een egale belichting wat een positief effect heeft op de gezondheid van de medewerkers. Het voorkomt onveilige situaties en slecht zicht door schaduwvorming.

Een bijkomend voordeel is dat LED’s niet flikkeren. Dat vergroot het concentratievermogen en voorkomt klachten als hoofdpijn, vermoeide ogen en lichtgevoelige epilepsie.

Snel, eenvoudig en robuust

Speciaal ontwikkeld voor stallen

Tekst over de waterbestendige en ammoniakbestendige ingecoate led strip + plantaardige PolyEtheleen (armaturen + montage-onderdelen)

Eenvoudige montage

Installatie is binnen no-time uitgevoerd door het eenvoudige kliksysteem.

Één stekker

Slechts één stekker om maximaal 40 meter lichtlijn te doen branden.

Water-en Ammoniakbestendig

De lichtlijnen zijn bestand tegen Ammoniak & water (IP67).

Hoge kwaliteit

Lage terugverdientijd
Dankzij de dimbare lichtsystemen, kan een lichtbesparing tot wel 90% worden gerealiseerd. Naast de hoge energiebesparing, is de verlichting van dusdanige kwaliteit dat deze in aanmerking komt voor de Energie Investeringsaftrek (EIA-subsidie) van 45%.

Naast financiële besparing, spaar je met onze verlichting ook de wereld. De lichtlijnen en montage-onderdelen zijn namelijk gemaakt van planten (suikerrietafval). Daarnaast wordt er bij elke meter verlichting 1m2 olifantengras aangeplant. Met elke meter verlichting, reduceer je 62 kilo CO2.

Geïnteresseerd?

Vraag vrijblijvend meer informatie aan over hoe dit product bij u van toepassing kan zijn.

© 2021 Ruplex | Privacy policy | Cookie policy