DUURZAME LIJNVERLICHTING VOOR MEER MELK

Onderzoek heeft uitgewezen dat het Melatonine-gehalte van de koe sterk beïnvloed wordt door licht. Het verminderen van dit slaaphormoon zorgt voor een verhoging van de melkproductie tot 16%.

LINEPRO® – ECHT DUURZAME LED VERLICHTING

Egale lijnverlichting met minimale schaduwen
Tot 90% besparing op energiekosten
IP67 water- en Ammoniakbestendig
Kosten- en tijdbesparing door simpele montage
Gemaakt van planten in plaats van aardolie
Eén stroompunt voor max. 40 meter verlichting
NA
VOOR

HOGERE MELKPRODUCTIE

Goede verlichting draagt bij aan een hogere melkproductie. Dit klinkt misschien te mooi om waar te zijn, maar het klopt wel. Met goede, continue verlichting verleng je de dagen en rem je de aanmaak van melatonine van de koe.

Minder slaaphormoon
Melatonine is een slaaphormoon dat aangemaakt wordt, zodra de zon ondergaat of het licht uitgaat. Hoe langer de dagen, des te meer energie de koe heeft. Dit vertaalt zich in een hogere melkproductie. In sommige gevallen tot wel 16%!

Blessureregistratie
Dankzij het gebruik van lijnverlichting wordt het licht egaal verdeeld over de stal. Hierdoor wordt de koe van beide kanten goed belicht. Dit zorgt ervoor dat blessures eerder opvallen en het dierenwelzijn verbetert.

Prettig werken
De melkveehouder besteedt een groot gedeelte van de dag in stal. Dan is prettig werklicht van groot belang. Door de minimale schaduwvorming en lage verblinding zorgt de LED LinePro® voor een aangename werkomgeving voor mens en dier.

Geïnteresseerd?

Vraag vrijblijvend meer informatie aan over hoe dit product bij u van toepassing kan zijn.

© 2021 Ruplex | Privacy policy | Cookie policy