Verlichting rijbak

Bent u op zoek naar verlichting rijbak? Dan bent u bij Ruplex zeker aan het juiste adres. Ruplex heeft speciale verlichting ontwikkeld die goed is voor uw portemonnee, het milieu én uw paarden! De verlichting die in een stal of rijbak hangt, heeft veel invloed op het welzijn van de paarden, voornamelijk op het energieniveau en de conditie van de vacht. Door een goede lichtsterkte maken de paarden minder melatonine (het slaaphormoon) aan, wat resulteert in energiekere paarden. Zeker in de winter als het buiten vroeg donker is, is dit erg belangrijk.

Wilt u meer informatie ontvangen over onze verlichting? Neem dan contact met ons op. 

NA
VOOR

Verlichting rijbak | Ruplex is uw partner

De verlichting zorgt niet alleen voor meer energie bij de paarden, maar heeft ook nauwelijks schaduwvorming. Dit is met name fijn voor bodemschuwe paarden. Maar de verlichting is niet alleen fijn voor de paarden, maar ook nog eens heel milieuvriendelijk en goed voor uw portemonnee. De LED-lijnverlichting van Ruplex is heel eenvoudig te monteren en geeft tot wel 90% besparing op de energiekosten in vergelijking met normale verlichting. U kunt maximaal 40 meter verlichting aansluiten op slechts één stroompunt. Hierdoor is de verlichting ook heel gemakkelijk aan te sluiten. 

Kom met ons in contact

Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie ontvangen over onze verlichting? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via het formulier op onze website, per mail of telefonisch. Onze medewerkers staan graag voor u klaar en helpen u verder. Ruplex helpt u graag verder om uw rijbakverlichting te optimaliseren!

Geïnteresseerd?

Vraag vrijblijvend meer informatie aan over hoe dit product bij u van toepassing kan zijn.

© 2021 Ruplex | Privacy policy | Cookie policy