Stalverlichting led

Bent u op zoek naar stalverlichting led, voor in uw
koeienstal, geitenstal, paardenfokkerij of ander soort stal? Ruplex heeft speciale ledverlichting ontwikkeld die goed is voor het milieu, uw portemonnee én uw dieren! Onze LED-lijnverlichting is erg functioneel in gebruik en geeft een egale lichtverdeling. Daarnaast kunt u maximaal 40 meter verlichting aansluiten op slechts één stroompunt, wat veel kosten bespaart.

Wilt u meer informatie over onze LED-verlichting? Neem dan contact met ons op!

NA
VOOR

Stalverlichting led van Ruplex

Het welzijn van uw dieren staat natuurlijk op nummer 1. Het licht in de stal speelt hier een hele grote rol in. Als het te donker is in de stallen, zullen de dieren meer melatonine (het slaaphormoon) aanmaken, waardoor ze minder fit en energiek zijn. Zeker in de herfst en wintermaanden, als de dagen kort zijn, wilt u dit zien te voorkomen. Minder energieke dieren zorgen namelijk voor mindere prestaties, lagere melkproductie en slechtere gezondheid.

De LED-lijnverlichting van Ruplex is éénvoudig te monteren, geeft 90% besparing op de energiekosten en is ook nog eens goed voor het milieu omdat al onze producten gemaakt worden van plantaardig kunststof. Dit soort kunststof is erg duurzaam te produceren en kan ook gemakkelijk afgebroken worden.

Het gebruik van lijnverlichting zorgt er voor dat het licht egaal verdeeld wordt in de stal, waardoor de dieren beter kunnen zien waar ze lopen, maar u de dieren ook beter kunt zien. Hierdoor zullen blessures of zieke dieren eerder opvallen en kan hier sneller iets aan gedaan worden. 

Kom met ons in contact

Heeft u vragen over onze LED-lijnverlichting of wilt u graag meer informatie ontvangen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers helpen u graag verder. Ruplex staat voor u klaar!

Geïnteresseerd?

Vraag vrijblijvend meer informatie aan over hoe dit product bij u van toepassing kan zijn.

© 2021 Ruplex | Privacy policy | Cookie policy