Paardenstal verlichting

Als u op zoek bent naar goede paardenstal verlichting, dan
bent u bij Ruplex aan het juiste adres. Wij hebben lijnverlichting ontwikkeld die duurzaam is, én beter voor de paarden. De juiste verlichting in de stal of de paardenbak is van groot belang voor het welzijn van de paarden. De verlichting heeft veel invloed op het energieniveau en de conditie van de vacht. Onze producten zijn allemaal biobased, wat inhoudt dat het productieproces energiezuinig is en de producten gemakkelijk afgebroken kunnen worden.  

Wilt u meer informatie over onze verlichting voor in de
paardenstal? Neem dan contact op!

NA
VOOR

Paardenstal verlichting van Ruplex

De verlichting in de paardenstal heeft veel invloed op de aanmaak van het hormoon melatonine (het slaaphormoon). Hoe langer het licht is, hoe minder melatonine de paarden aanmaken. Dit zorgt er voor dat ze energieker zijn en daardoor beter presteren. Zeker in de herfst en de winter, als de dagen kort zijn, is het erg belangrijk om goede verlichting in de stal te hebben. De verlichting van Ruplex heeft als bijkomend voordeel dat het nauwelijks schaduwvorming heeft. We hangen de verlichting van wand tot wand, wat zorgt voor een egale lichtverdeling. Dit is met name fijn voor bodemschuwe paarden.

Kom met ons in contact!

Heeft u vragen, of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Dit kan via het formulier op onze website, telefonisch of per mail. We komen dan zo snel mogelijk op uw vraag terug. Ruplex helpt u graag verder bij uw zoektocht naar een duurzame oplossing!

Geïnteresseerd?

Vraag vrijblijvend meer informatie aan over hoe dit product bij u van toepassing kan zijn.

© 2021 Ruplex | Privacy policy | Cookie policy