Led verlichting stal

De juiste led verlichting stal is erg belangrijk voor het energieniveau van de paarden. Ook de conditie van de vacht en de prestaties zijn hier van afhankelijk. Goede verlichting zorgt er namelijk voor dat de paarden minder melatonine (het slaaphormoon) aanmaken, waardoor ze fitter zijn en beter presteren. Zeker in de herfst en de winter, als de dagen kort zijn, zal de juiste verlichting een groot verschil maken. Ruplex ontwikkelt producten van biobased kunststof. Dit is kunststof gemaakt van natuurlijke materialen, waardoor de kunststof milieuvriendelijk is. De kwaliteit hiervan is net zo goed als die van fossiele kunststof.

Meer weten over onze producten? Twijfel niet om contact op te nemen.

NA
VOOR

Led verlichting stal van Ruplex

Naast dat onze producten milieuvriendelijk worden geproduceerd, is onze LED-lijnverlichting ook nog eens gemakkelijk te monteren en energiezuinig in gebruik. De armaturen kunnen aan elkaar worden gekoppeld, waardoor er een lange lichtlijn ontstaat zonder onderbrekingen. Dit zorgt er voor dat er nauwelijks schaduwvorming ontstaat.

Al onze producten zijn biobased. Er zijn 3 voordelen van biobased producten. Allereerst wordt er bespaard op fossiele grondstoffen door het gebruik van natuurlijk producten zoals houtvezels en suikerrietafval. Daarnaast is de productieketen zelf ook veel milieuvriendelijker. Ook heeft biobased kunststof de eigenschap om CO² te neutraliseren. Planten gebruiken CO² om te groeien en deze biomassa wordt gebruikt om kunststof van de maken.

Kom met ons in contact

Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie ontvangen over onze verlichting? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag verder. Ruplex staat voor u klaar!

Geïnteresseerd?

Vraag vrijblijvend meer informatie aan over hoe dit product bij u van toepassing kan zijn.

© 2021 Ruplex | Privacy policy | Cookie policy