Led verlichting paardenstal

Als u op zoek bent naar goede led verlichting paardenstal, dan biedt Ruplex de oplossing. Wij produceren biobased kunststof producten. Dit zijn producten die gemaakt zijn van natuurlijke materialen, zoals houtvezel en ruikerrietafval. Het voordeel hiervan is dat de productie en de afbraak milieuvriendelijk is. Ook kan het kunststof gerecycled worden en is het geschikt om al het fossiele kunststof te vervangen. Ook hebben wij LED-lijnverlichting ontwikkeld, die uitermate geschikt is voor in paardenstallen. De verlichting heeft een positieve invloed op het welzijn en de prestaties van de paarden én is goed voor uw portemonnee.

Meer weten over onze verlichting? Neem gerust contact met ons op!

NA
VOOR

Led verlichting paardenstal van Ruplex

De LED-lijnverlichting van Ruplex is erg functioneel in het gebruik. De armaturen kunnen eenvoudig aan elkaar worden gekoppeld, waardoor er lange lijnen ontstaan, die nauwelijks schaduw vormen. Dit is erg fijn voor bodemschuwe paarden. De lichtlijnen kunnen tot 40 meter op slechts één stroompunt aangesloten worden, wat veel kosten bespaart en erg makkelijk is voor de montage.

De verlichting is zo ontwikkeld, dat de dieren optimaal zullen presteren. Door goede verlichting maken de paarden namelijk minder melatonine (het slaaphormoon) aan, waardoor ze fitter zijn. Dit heeft positieve invloed op de prestaties, de conditie van de vacht en het energieniveau. 

Meer weten?

Heeft u nog vragen of wilt u meer weten over onze LED-lijnverlichting? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag verder. Contact opnemen kan via het formulier op onze website, telefonisch of per mail. We komen dan zo snel mogelijk op uw vraag terug. Daarnaast houden wij van een uitdaging. Heeft u dus een vraagstuk voor ons waar wij een oplossing voor mogen verzinnen? Laat het ons gerust weten!

Geïnteresseerd?

Vraag vrijblijvend meer informatie aan over hoe dit product bij u van toepassing kan zijn.