Led verlichting paardenbak

Bent u op zoek naar nieuwe led verlichting paardenbak? Ruplex heeft LED-lijnverlichting ontwikkeld die goed is voor uw paard(en), het milieu en uw portemonnee! Ruplex ontwikkelt uitsluitend biobased producten. Dit zijn producten die gemaakt worden van natuurlijke bestandsdelen zoals suikerrietafval en houtvezels. Ook zijn het productieproces en het afbreken van de producten niet belastend voor het milieu. De producten zijn net zo sterk als normaal kunststof, en kunnen al het fossiele kunststof vervangen. 

Wilt u meer informatie over onze producten of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.  

NA
VOOR

Led verlichting paardenbak van Ruplex

De verlichting in de paardenbak heeft grote invloed op het energieniveau en de conditie van de vacht van de dieren. Goede verlichting zorgt er namelijk voor dat de paarden minder melatonine (het slaaphormoon) aanmaken, waardoor ze meer energie hebben en beter presteren. Zeker als de dagen in de herfst en de winter kort zijn, kan dit een groot verschil maken. Onze verlichting is speciaal voor dierenstallen en rijbakken, waardoor de paarden optimaal zullen presteren.

Naast dat de verlichting goed is voor de dieren, is het ook nog eens erg energiezuinig waardoor het goed is voor uw portemonnee en het milieu. U kunt 40 meter verlichting aansluiten op één stroompunt. 

Neem gerust contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie ontvangen over onze verlichting? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via het formulier op onze website, per mail of telefonisch. We laten u graag zien waarom onze verlichting een goede oplossing is in uw paardenbak. Ruplex helpt u verder! 

Geïnteresseerd?

Vraag vrijblijvend meer informatie aan over hoe dit product bij u van toepassing kan zijn.

© 2021 Ruplex | Privacy policy | Cookie policy