Duurzame led verlichting

Als u op zoek bent naar duurzame led verlichting, dan bent u bij Ruplex aan het juiste adres. Onze LED-lijnverlichting wordt op een duurzame manier geproduceerd, maar is ook erg duurzaam in gebruik. Daarnaast is de verlichting ook nog eens erg gemakkelijk te monteren en heeft u maar heel weinig stroompunten nodig. Een ideale oplossing dus als u wat meer wilt denken aan het milieu en uw portemonnee!

Wilt u meer informatie over onze led verlichting? Neem dan contact met ons op.

Duurzame led verlichting van Ruplex

Al onze producten zijn biobased. Er zijn 3 voordelen van biobased producten. Allereerst wordt er bespaard op fossiele grondstoffen door het gebruik van natuurlijk producten zoals houtvezels en suikerrietafval. Daarnaast is de productieketen zelf ook veel milieuvriendelijker. Ook heeft biobased kunststof de eigenschap om CO2 te neutraliseren. Planten gebruiken CO2 om te groeien en deze biomassa wordt gebruikt om kunststof van de maken.

De LED-lijnverlichting van Ruplex is erg functioneel in gebruik. De armaturen kunnen aan elkaar worden gekoppeld, waardoor er een lijnverlichting zonder onderbrekingen ontstaat. Dit zorgt er voor dat er nauwelijks schaduwvorming is. Er kan maximaal 40 meter LED-lijnverlichting aangesloten worden op één stroomvoorziening. Dat maakt de verlichting ideaal voor grote hallen, kassen, magazijnen en dierenstallen. 

Meer weten?

Wilt u meer informatie over onze verlichting? Of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Daarnaast worden wij graag uitgedaagd om nieuwe producten te ontwikkelen van biobased kunststof. Heeft u dus een idee of een vraagstuk voor ons, laat het vooral weten. Ruplex staat voor u klaar en helpt u graag bij uw zoektocht naar duurzame en goedkope oplossingen!

Geïnteresseerd?

Vraag vrijblijvend meer informatie aan over hoe dit product bij u van toepassing kan zijn.