Duurzame lampen

Duurzame lampen zijn erg goed voor het milieu én uw portemonnee. Ruplex heeft verlichting ontwikkeld van biobased materiaal, wat inhoudt dat het productieproces en de afbreking hiervan erg milieuvriendelijk zijn. Onze LED-lijnverlichting is goed te gebruiken in grote hallen, magazijnen, dierenstallen of rijbakken. Al onze producten worden van biobased kunststof gemaakt. Dit is kunststof wat wordt gemaakt van natuurlijke producten zoals houtvezels en maïs. Het kunststof is daarnaast volledig recyclebaar waardoor het ook nog een tweede leven kan krijgen. Het kunststof is kwalitatief net zo goed als kunststof dat wordt gemaakt van fossiele producten.

Wilt u meer informatie ontvangen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. 

Duurzame lampen van Ruplex: goed voor milieu en portemonnee

De LED-lijnverlichting van Ruplex is erg functioneel in het gebruik. De armaturen kunnen eenvoudig aan elkaar gekoppeld worden, waardoor er lange lijnen verlichting ontstaan die nauwelijks schaduw creëren. De lichtlijnen werken tot maximaal 40 meter op slechts één stroomvoorziening. Dat bespaart veel kosten en zorgt voor een snelle en gemakkelijke montage.

De verlichting is water- en ammoniak bestendig, wat in het bijzonder voor de agrarische sector erg belangrijk is. Met de zuinige LED-lijnverlichting kan tot wel 80% op de energiekosten bespaard worden dankzij het slimme dimbare licht. De LED-strips zijn heel eenvoudig te vervangen. 

Kom met ons in contact

Heeft u nog vragen of wilt u meer weten over onze duurzame oplossingen? Neem dan gerust contact met ons op via het formulier op de website, per mail of telefonisch. We komen dan zo snel mogelijk op uw vraag terug. Daarnaast houden wij ook van een uitdaging. Heeft u een vraagstuk en bent u benieuwd of wij daar een oplossing voor kunnen maken? Laat het ons vooral weten!

Geïnteresseerd?

Vraag vrijblijvend meer informatie aan over hoe dit product bij u van toepassing kan zijn.

© 2021 Ruplex | Privacy policy | Cookie policy