Biobased product

Bent u benieuwd naar de voordelen van een biobased product? Dan bent u bij Ruplex aan het juiste adres. Wij produceren biobased producten en kunnen nagenoeg elk kunststof product vervangen wat van fossiele brandstoffen gemaakt  is. Biobased producten zijn niet alleen erg goed voor het milieu, maar ook nog eens duurzaam!

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie ontvangen over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op. 

Biobased product van Ruplex

Er zijn drie grote voordelen van biobased kunststof producten in vergelijking met aardolieproducten: er wordt bespaard op fossiele grondstoffen door gebruik te maken van natuurlijke producten, zoals planten, maïs, houtvezels of suikerrietafval. Verder is de productieketen milieuvriendelijker. Daarnaast heeft biobased kunststof de eigenschap om CO2 te neutraliseren. Planten gebruiken CO2 om te groeien. Deze biomassa wordt gebruikt om kunststof van te maken.

Voor de biobased producten gebruikt Ruplex Bio-PE. Dit kunststof is 100% natuurlijk en wordt gemaakt van suikerrietafval uit Brazilië. Het kunststof is volledig recyclebaar, maar niet composteerbaar. De producten die Ruplex maakt van dit kunststof kunnen dus een tweede leven krijgen na gebruik.

Neem contact met ons op!

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op zodat we u van alle nodige informatie kunnen voorzien. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag verder. Daarnaast worden wij ook graag door u uitgedaagd. Heeft u dus een vraagstuk en bent u benieuwd of wij hier een oplossing voor kunnen bedenken? Laat het ons dan zeker weten. Ruplex helpt u verder!

Geïnteresseerd?

Vraag vrijblijvend meer informatie aan over hoe dit product bij u van toepassing kan zijn.

© 2021 Ruplex | Privacy policy | Cookie policy