DUURZAME LIJNVERLICHTING VOOR VEILIG WERK

Door het toepassen van lijnverlichting wordt schaduwvorming geminimaliseerd. Dit draagt bij aan de veiligheid en het werkcomfort op de werkvloer. Door lijnverlichting boven losse armaturen te verkiezen wordt tevens verblinding door de LED sterk tegen gegaan.

LINEPRO® – ECHT DUURZAME LED VERLICHTING

Egale lijnverlichting met minimale schaduwen
Tot 90% besparing op energiekosten
IP67 water- en Ammoniakbestendig
Kosten- en tijdbesparing door simpele montage
Gemaakt van planten in plaats van aardolie
Eén stroompunt voor max. 40 meter verlichting
Casus-Single-LinePro

PERSONEEL IN TOPCONDITIE

Hogere effectiviteit

De meest gebruikte verlichting in de industriële sector zijn TL-lampen. Deze verlichting wordt in hoog tempo ingehaald door LED. LED is veel energiezuiniger en heeft een langere levensduur.

LED-lijnverlichting geeft een egale belichting wat een positief effect heeft op de gezondheid van de medewerkers. Het voorkomt onveilige situaties en slecht zicht door schaduwvorming.

Een bijkomend voordeel is dat LED’s niet flikkeren. Dat vergroot het concentratievermogen en voorkomt klachten als hoofdpijn en vermoeide ogen.

Een groot voordeel van LED-strips is bovendien dat deze niet kunnen breken. Dus geen glasscherven en vrijkomende giftige dampen, zoals bij TL-lampen.

Geen schaduw

LED- lijnverlichting creëert een veilige werkomgeving doordat diepte beter is in de schatten. Ook is het minder vermoeiend voor de ogen omdat deze minder hard hoeven te werken voor de juiste focus.

Gezond en veilig voor personeel

Doordat onbreekbare LED-lijnverlichting niet flikkert voorkom je klachten als hoofdpijn en vermoeide ogen.

Eenvoudige montage

Installatie is binnen no-time uitgevoerd door het eenvoudige kliksysteem.

Één stekker

Slechts één stekker om maximaal 40 meter lichtlijn te laten branden.

Hoge kwaliteit, Lage terugverdientijd

Dankzij de dimbare lichtsystemen, kan een lichtbesparing tot wel 90% worden gerealiseerd. Naast de hoge energiebesparing, is de verlichting van dusdanige kwaliteit dat deze in aanmerking komt voor de Energie Investeringsaftrek (EIA-subsidie) van 45%.

Naast financiële besparing, spaar je met onze verlichting ook de wereld. De lichtlijnen en montage-onderdelen zijn namelijk gemaakt van planten (suikerrietafval en olifantengras). Daarnaast wordt er bij elke meter verlichting 1m2 olifantengras aangeplant, goed voor 62 kilo CO2-opname uit de lucht.

Betere werkomgeving

Door de LED-lijnverlichting wordt de schaduwvorming sterk verminderd en ontstaat er een veiligere werkomgeving.

Hoge energiebesparing

Dankzij de dimbaarheid van de verlichting kan optimaal gebruik worden gemaakt van het natuurlijke daglicht. Hierdoor is de energiebesparing hoger dan met alternatieve verlichting.

Plantaardige lichtlijnen

Met elke meter verlichting, reduceer je 62 kilo CO2. Dit komt omdat de lichtlijnen en montage-onderdelen gemaakt zijn van planten in plaats van aardolie.

Water-en Ammoniakbestendig

De lichtlijnen zijn bestand tegen ammoniak & water (IP67).

Casus-Single-LinePro

Geïnteresseerd?

Vraag vrijblijvend meer informatie aan over hoe dit product bij u van toepassing kan zijn.

© 2021 Ruplex | Privacy policy | Cookie policy