Duurzame lijnverlichting
voor veilig werk

Door het toepassen van lijnverlichting wordt schaduwvorming geminimaliseerd. Dit draagt bij aan de veiligheid en het werkcomfort op de werkvloer. Door lijnverlichting boven losse armaturen te verkiezen wordt tevens verblinding door de LED sterk tegen gegaan.

Online lichtadvies

Ontdek binnen 1 minuut hoeveel geld jij verdiend aan een investering in de plantaardige LED LinePro®!

bestel direct

Jouw plantaardige lichtlijnen binnen 3 werkdagen in huis.

gratis lichtplan

Jouw hal of stal voorzien van echt duurzame verlichting? Vraag ons gratis 3D lichtplan aan.

LinePro® – echt duurzame LED verlichting

Egale lijnverlichting met minimale schaduwen

Tot 90% besparing op energiekosten

IP67 water- en Ammoniakbestendig

Kosten- en tijdbesparing door simpele montage

Gemaakt van planten in plaats van aardolie

Eén stroompunt voor max. 40 meter verlichting

Betere werkomgeving

De meest gebruikte verlichting in de industriële sector zijn TL-lampen. Deze verlichting wordt in hoog tempo ingehaald door LED. Aangezien deze verlichting veel energiezuiniger is en een langere levensduur heeft.

Minimale schaduwvorming

LED-lijnverlichting geeft een egale belichting wat een positief effect heeft op de gezondheid van de medewerkers. Het voorkomt onveilige situaties en slecht zicht door schaduwvorming.

Geen flikkering

Een bijkomend voordeel is dat LED’s niet flikkeren. Dat vergroot het concentratievermogen en voorkomt klachten als hoofdpijn en vermoeide ogen.

Besparing en subsidie

Dankzij de dimbare lichtsystemen, kan een lichtbesparing tot wel 90% worden gerealiseerd.

Naast de hoge energiebesparing, is de verlichting van dusdanige kwaliteit dat deze in aanmerking komt voor de Energie Investeringsaftrek (EIA-subsidie) van 45%.

Spaar de wereld

Naast financiële besparing, spaar je met onze verlichting ook de wereld. De lichtlijnen en montage-onderdelen zijn namelijk gemaakt van planten (suikerrietafval en olifantengras). Daarnaast wordt er bij elke meter verlichting 1m2 olifantengras aangeplant, goed voor 62 kilo CO2-opname uit de lucht.

Missie

Ruplex is een ‘Social Enterprise’, wat betekent dat zij voornamelijk onderneemt vanuit een maatschappelijke missie. Ruplex produceert duurzame LED-lijnverlichtingssystemen. Niet zomaar duurzaam, maar ècht duurzaam in de zin dat de wereld er beter van wordt!

Zo zijn de LED-verlichtingsarmaturen gemaakt van afval uit suikerriet en van olifantengras, dus helemaal plantaardig. De verlichting houdt daarmee per saldo meer CO2 vast dan dat zij tijdens het gehele productieproces uitstoot.

Contact

Bosmanskamp 22, 4191MV Geldermalsen

LED@ruplex.com

085 - 10 54 000

Condities & Privacy

Onze algemene voorwaarden vindt je hier en de privacy voorwaarden hier.

Socials

Partner/support van:

en_GB